Bova Futura

Bova Futura

Година: 2001
Места: 54+1
Врати: 2
ЕВРО 2
Климатик, колани, Wi-Fi, DVD, 2 монитора, микрофон, регулиране на седалките, индивидуално осветление, индивидуална духалка, кафе машина, хладилник, WC