SETRA S 315HD

SETRA S 315 HD

Година: 1998
Места: 51+1
Врати: 2
ЕВРО 2
Климатик, колани, Wi-Fi, DVD, 2 монитора, микрофон, регулиране на седалките, индивидуално осветление, индивидуална духалка, кафе машина, хладилник, WC